792
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-792,wp-custom-logo,theme-stockholm1,stockholm-core-2.2.4,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-637

NHL Stenden magazine

NHL Stenden, dat is toch een hogeschool? Dat klopt. Maar ze zijn veel méér dan een opleider. Ze zijn ook een kennis- en innovatiepartner die het werkveld uitdaagt om voorbij bestaande oplossingen en mogelijkheden te kijken.

We (GH+O) ontwikkelden een magazine voor ondernemers en instellingen die wel een andere kijk op innovatie kunnen gebruiken. De bladformule zat (natuurlijk) vol met verrassende elementen. Zo vind je de inhoudsopgave op de cover. En schreef een student – nee, niet een bestuurder – het voorwoord. Drie cases die hun andere kijk bewijzen zijn er in mini-magazines in geniet. Ook zijn er twee losse artikelen die – als je goed kijkt bij elkaar horen, is er een rubriek gedraaid gedrukt en zitten er andere kijk tips door het hele magazine heen.

En als de fotografie dan ook even een tikkie anders moet, bel je Tryntsje Nauta. So we did!

Date

28 september 2022

Category

Grafische vormgeving